19/07/2019 14:08:48

Εμφανίστηκε μετά από δύο εβδομάδες η Ρένα Δούρου

Εμφανίστηκε μετά από δύο εβδομάδες η Ρένα Δούρου - Media

 

Ύστερα από δύο εβδομάδων εξαφάνιση, αφού πρώτα είχε βγει μπροστά ο Τσίπρας για να αναλάβει – αντ’ αυτής – την πολιτική ευθύνη για την καταστροφή στο Μάτι της Ανατολικής Αττικής, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου εμφανίστηκε στο Λαύριο, όπου ανακοινώθηκαν τα είκοσι μέτρα πρόληψης τυχόν επόμενων καταστροφών.

Κι όμως, αν κάποιος υπέχει ευθύνη – έστω πολιτική – για το τραγικό αποτέλεσμα της πυρκαγιάς στο Μάτι, δεν είναι το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά η Περιφέρεια Αττικής. Ωστόσο η επικεφαλής της προτιμά, καθώς φαίνεται, να κρύβεται την ώρα της ευθύνης και να εμφανίζεται υπό την προστατευτική ομπρέλα του πρωθυπουργού.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη περιφερειάρχης αντιμετωπίζει μια καταστροφή με τον ίδιο τρόπο. Έτσι είχε κάνει και στην πλημμύρα που κατέστρεψε τη Μάνδρα της Δυτικής Αττικής – της οποίας οι κάτοικοι, παρεμπιπτόντως, ακόμη ζουν με τις ακραίες συνέπειες της καταστροφής.

Τότε πάλι είχε αφήσει τον πρωθυπουργό να βγει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων, ενώ η ίδια κρυβόταν. Συνεπώς δεν πρόκειται για σύμπτωση, αλλά για τακτική.

Μάλλον όμως βρίσκει και τα κάνει...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.