search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:09
MENU CLOSE

Δέος: Τα F-35 «μάγεψαν» τους πιλότους της RAF (Video)

09.08.2018 13:55
Δέος: Τα F-35 «μάγεψαν» τους πιλότους της RAF (Video) - Media

 

Τα F-35 είναι ένα από τα πιο πολυδάπανα και εντυπωσιακά προγράμματα ανάπτυξης οπλικού συστήματος στην ιστορία, ωστόσο, αφού πέρασαν από «σαράντα κύματα» είναι πλέον έτοιμα για δράση και οι ΗΠΑ αρχίζουν να εκπαιδεύουν τους πιλότους άλλων χωρών που θα εξοπλιστούν με τα μαχητικά stealth 5ης γενιάς.

Μια από τις χώρες που θα λάβει F-35 είναι και η Βρετανία: συγκεκριμένα, η συμφωνία με τις ΗΠΑ προβλέπει τον εξοπλισμό της RAF και του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού με 138 αεροσκάφη ως το 2030 (η ζωή του F-35 υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει ως το 2070…) και ήδη οι Βρετανοί πιλότοι δοκιμάζουν τις απίστευτες δυνατότητες του μαχητικού.

Μάλιστα, ένας από αυτούς, ο υποπλοίαρχος Adam Hogg (ένας από τους 300 πιλότους σε ολόκληρο τον πλανήτη που ήδη πετούν με το F-35), μοιράστηκε σε βίντεο τις πρώτες εμπειρίες του από το μαχητικό αεροσκάφος και δεν έκρυψε πόσο εντυπωσιασμένος είναι από τις δυνατότητές του.

Πληροφορίες: onalert.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:09