14/12/2019 10:42:53

Δέος: Τα F-35 «μάγεψαν» τους πιλότους της RAF (Video)

Δέος: Τα F-35 «μάγεψαν» τους πιλότους της RAF (Video) - Media

 

Τα F-35 είναι ένα από τα πιο πολυδάπανα και εντυπωσιακά προγράμματα ανάπτυξης οπλικού συστήματος στην ιστορία, ωστόσο, αφού πέρασαν από «σαράντα κύματα» είναι πλέον έτοιμα για δράση και οι ΗΠΑ αρχίζουν να εκπαιδεύουν τους πιλότους άλλων χωρών που θα εξοπλιστούν με τα μαχητικά stealth 5ης γενιάς.

Μια από τις χώρες που θα λάβει F-35 είναι και η Βρετανία: συγκεκριμένα, η συμφωνία με τις ΗΠΑ προβλέπει τον εξοπλισμό της RAF και του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού με 138 αεροσκάφη ως το 2030 (η ζωή του F-35 υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει ως το 2070...) και ήδη οι Βρετανοί πιλότοι δοκιμάζουν τις απίστευτες δυνατότητες του μαχητικού.

Μάλιστα, ένας από αυτούς, ο υποπλοίαρχος Adam Hogg (ένας από τους 300 πιλότους σε ολόκληρο τον πλανήτη που ήδη πετούν με το F-35), μοιράστηκε σε βίντεο τις πρώτες εμπειρίες του από το μαχητικό αεροσκάφος και δεν έκρυψε πόσο εντυπωσιασμένος είναι από τις δυνατότητές του.

Πληροφορίες: onalert.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.