search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:08
MENU CLOSE

Συνεχίζει οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα!

09.08.2018 17:49
Συνεχίζει οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα! - Media

 

Συνάντηση με τον Εμανουέλ Ινσούα είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σήμερα, όπου του εξήγησαν τους λόγους που απορρίφθηκε η πρόταση της Λας Πάλμας και ο παίκτης παραμένει… πράσινος.

Παραμένει παίκτης του Παναθηναϊκού ο Εμάνουελ Ινσούα, καθώς έληξε οριστικά σήμερα η όποια πιθανότητα αποχώρησής του για την Λας Πάλμας.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να δώσουν τον Αργεντινό αμυντικό πάρα μόνο εάν βάσει ρήτρας υποχρεώνονταν να πράξουν κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι του, μάλιστα, εξήγησαν εξ αρχής στον Ινσούα ότι είναι αναγκαίος για την ομάδα και δεν ήταν θέμα χρημάτων. Άλλωστε, η πολιτική του Παναθηναϊκού είναι ότι προέχει να ενδυναμωθεί και όχι να αποδυναμωθεί το υπάρχον ροστερ!

Η τελική πρόταση της Λας Πάλμας, δε, ήταν πάνω από τα χρήματα που θα δικαιούταν το «τριφύλλι» από τη ρήτρα αλλά ο Παναθηναϊκός την απέρριψε και στηρίχθηκε στην υπογεγραμμένη ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, όπως είχε το δικαίωμα…

Εν τέλει, δεν ήρθε τέτοια πρόταση από πλευράς της ισπανικής ομάδας και σήμερα εξέπνευσε η προθεσμία ισχύς της ρήτρας. Από εκεί και πέρα, έγινε συνάντηση ανθρώπων της ομάδας με τον παίκτη, όπου του εξήγησαν πάλι τους λόγους που δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση.

Ο Ινσούα κατανόησε πόσο σημαντικός είναι για τα πλάνα του Γιώργου Δώνη και πλέον οι δυο πλευρές συνεχίζουν κανονικά τη συνεργασία τους!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:07