search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:31
MENU CLOSE

Και όμως έζησε: Του καρφώθηκε μέσα στο κρανίο μεταλλικό κάγκελο τριών μέτρων (Photos)

10.08.2018 12:12
Αγοράκι δάγκωσε συμπαίκτη του στο ποδόσφαιρο και το δόντι του καρφώθηκε στο… κρανίο του - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε εργοτάξιο στην Κίνα. Ο 56χρονος εργάτης εργαζόταν στο ισόγειο, όταν ξαφνικά και από μεγάλο ύψος έφυγε ένα κάγκελο ύψους 3 μέτρων και έπεφτε προς το έδαφος. Το κάγκελο χτύπησε τον εργάτη στο πάνω μέρος του κρανίου, το διαπέρασε και ο άνθρωπος βρέθηκε όρθιος με τη σιδερένια μπάρα σφηνωμένη και να εξέχει.

Αμέσως οι συνάδελφοι του το πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Και σε λίγα λεπτά έφτασε και η πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες έπρεπε να κόψουν το κάγκελο από το πάνω μέρος και από το κάτω, προκειμένου ο εργάτης να χωράει να μπει στο ασθενοφόρο.

Όπως θα περίμενε κάποιος ο θάνατος του εργάτη θα έπρεπε να είναι ακαριαίος. Το αντίθετο. Εκείνος έζησε και στο νοσοκομείο ύστερα από ακτινογραφίες, οι γιατροί τον έβαλαν επειγόντως στο χειρουργείο. Ύστερα από 3 ώρες κατάφεραν να βγάλουν το κάγκελο από το κρανίο του, το οποίο ευτυχώς με κάποιον «μαγικό» τρόπο δεν πείραξε τον εγκέφαλο του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:30