search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Μαξίμου για ΚΕΕΛΠΝΟ: Κάποιοι έχουν πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες

10.08.2018 14:19
Μαξίμου: Ιδού οι αποδείξεις ότι η ΝΔ ετοιμάζει νέο μνημόνιο - Media

 

Με μια δηκτική ανακοίνωση σχολίασε το Μέγαρο Μαξίμου τις αποκαλύψεις Μπαλωμενάκη για «μαυρή τρύπα» 90 εκατ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα, το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού σημείωσε ότι «από την έκθεση των ορκωτών λογιστών για τον εντοπισμό διαφορών στους ετήσιους απολογισμούς που κατέθετε το ΚΕΕΛΠΝΟ στο Υπουργείο Υγείας για την περίοδο 2007-2014, διαπιστώθηκε ότι 90 εκατομμύρια έκαναν φτερά.

Είναι πλέον εμφανές τόσο από τα στοιχεία που προκύπτουν από αυτή την έκθεση, όσο και από όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από την πρώτη ημέρα σύστασης της Εξεταστικής Επιτροπής ότι κάποιοι έχουν πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες και οφείλουν να απολογηθούν τόσο στον ελληνικό λαό όσο και στη δικαιοσύνη.
 
Με το να φωνασκούν καλεσμένοι σε φιλικά τους ΜΜΕ και να σωπαίνουν όταν υπάρχουν αποκαλύψεις δεν θα καταφέρουν να αποσείσουν τις ευθύνες τους».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08