search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:32
MENU CLOSE

«Με το που είδα τι γίνεται στο Survivor, έψαχνα τρόπο να φύγω!» (Video)

10.08.2018 14:35
«Με το που είδα τι γίνεται στο Survivor, έψαχνα τρόπο να φύγω!» (Video) - Media
 
Στο Survivor κέρδισε τις εντυπώσεις με τον σταθερό και ήπιο χαρακτήρα του, αλλά και την εμφανισιακή του αλλαγή. Ο ΒO μπαίνοντας στο παιχνίδι είχε τα περισσότερα κιλά από τους συμπαίκτες του, ωστόσο βγήκε μείον 34 κιλά, τα οποία διατηρεί ως σήμερα. Ο ίδιος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 αποκαλύπτει τις δεύτερες σκέψεις που είχε πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και το πόσο απροετοίμαστος ήταν για αυτό που τον περίμενε…
 
«Όταν μου το είπε η Ρένα που είναι η μάνατζέρ μου, της λέω «τι λες! που να πάμε εκεί πέρα; έχεις τρελαθεί;». Μετά το ξανασκέφτηκα και λέω δεν το δοκιμάζουμε; Κι ομολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς θα κάνουμε και που ακριβώς πάμε. Πηγαίνοντας όμως εκεί, με το που είδα τι γίνεται, το πρώτα πράγμα που είπα, ήταν “Μεγάλε τι έκανες; Που ήρθες; Πώς φεύγεις από εδώ;”. Κοιτούσα αριστερά – δεξιά για καμιά έξοδο», ανέφερε συγκεκριμένα ο BO.
 

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:29