11/07/2020 07:37:31

Συγκλονίζει η προσπάθεια πυροσβέστη να σώσει σκύλο μέσα από φλεγόμενο κτίριο - Του έκανε τεχνητή αναπνοή (Video)

Συγκλονίζει η προσπάθεια πυροσβέστη να σώσει σκύλο μέσα από φλεγόμενο κτίριο - Του έκανε τεχνητή αναπνοή (Video) - Media

 

Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα που είναι τοποθετημένη στο κράνος πυροσβέστη είναι συγκλονιστικό. Δείχνει πως τον σώζει μέσα από ένα φλεγόμενο κτίριο και στη συνέχεια πως βγάζει το σκυλάκι αναίσθητο από τους καπνούς έξω και του κάνει τεχνητή αναπνοή.

Το περιστατικό στυνέβη στην Κόρδοβα της Ισπανίας. Οι πυροσβέστες κλήθηκαν να κατασβέσουν φωτιά που είχε ξεσπάσει σε κτίριο της πόλης. Από την κάμερα βλέπουμε πως είναι μέσα στο κτίριο γεμάτο καπνούς και φλόγες και πως οι πυροσβέστες εντοπίζουν το αναίσθητο σκυλάκι.

Αμέσως το μεταφέρουν έξω και αφού του ρίχνουν μπόλικο νερό στο πρόσωπο ένας πυροσβέστης ξεκινάει τις μαλάξεις και την τεχνητή αναπνοή. Τα δευτερόλεπτα κυλούν χωρίς το σκυλάκι να δείχνει σημάδια ζωής μέχρι που ξαφνικά αρχίζει και αναπνέει. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και τώρα βρίσκεται σε κτηνιατρική κλινική της πόλης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.