search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:50
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η προσπάθεια πυροσβέστη να σώσει σκύλο μέσα από φλεγόμενο κτίριο – Του έκανε τεχνητή αναπνοή (Video)

10.08.2018 15:02
Φτώχεια και ανέχεια εν μέσω κορωνοϊού: Πίνει χυμένο γάλα στην άσφαλτο δίπλα σε σκυλιά (Video)  - Media

 

Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα που είναι τοποθετημένη στο κράνος πυροσβέστη είναι συγκλονιστικό. Δείχνει πως τον σώζει μέσα από ένα φλεγόμενο κτίριο και στη συνέχεια πως βγάζει το σκυλάκι αναίσθητο από τους καπνούς έξω και του κάνει τεχνητή αναπνοή.

Το περιστατικό στυνέβη στην Κόρδοβα της Ισπανίας. Οι πυροσβέστες κλήθηκαν να κατασβέσουν φωτιά που είχε ξεσπάσει σε κτίριο της πόλης. Από την κάμερα βλέπουμε πως είναι μέσα στο κτίριο γεμάτο καπνούς και φλόγες και πως οι πυροσβέστες εντοπίζουν το αναίσθητο σκυλάκι.

Αμέσως το μεταφέρουν έξω και αφού του ρίχνουν μπόλικο νερό στο πρόσωπο ένας πυροσβέστης ξεκινάει τις μαλάξεις και την τεχνητή αναπνοή. Τα δευτερόλεπτα κυλούν χωρίς το σκυλάκι να δείχνει σημάδια ζωής μέχρι που ξαφνικά αρχίζει και αναπνέει. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και τώρα βρίσκεται σε κτηνιατρική κλινική της πόλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:50