search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Σφοδρή επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ στον Π. Καμμένο: Ανεύθυνη και ασόβαρη η συμπεριφορά του

10.08.2018 15:15
Σφοδρή επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ στον Π. Καμμένο: Ανεύθυνη και ασόβαρη η συμπεριφορά του - Media
 
Δριμεία επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπολύει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας στον Real FM σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος στη συνέντευξή του την Τετάρτη στον Real FM δήλωσε μεταξύ άλλων για το θέμα: «Θεωρώ ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ήταν μία κίνηση την οποία είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Ερντογάν».
 
Στην ανακοίνωση του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών υποστηρίζει πως «οι ισχυρισμοί του υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πάνου Καμμένου, σε τηλεοπτικό κανάλι (σ.σ. ραδιόφωνο, προφανώς έχει γίνει λάθος), ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στη χώρα μας επειδή παραβίασαν τα σύνορα, ήταν μία πράξη που έγινε κατόπιν εντολής του αξιότιμου Προέδρου μας, αποτελούν το τελευταίο παράδειγμα της ανεύθυνης και ασόβαρης συμπεριφοράς του εν λόγω ατόμου».
 
«Σχετικά με την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και τη νομική διαδικασία έχει δοθεί εγκαίρως η απαραίτητη ενημέρωση προς την ελληνική πλευρά. Παρόλα αυτά, με διαρκώς ακατανόητους και αβάσιμους ισχυρισμούς η Ελλάδα προσπαθεί να διατηρεί το θέμα αυτό στην επικαιρότητα, ενώ από την άλλη αρνείται να εκπληρώσει τις δίκαιες και νόμιμες προσδοκίες μας όσον αφορά στους προδότες που βρίσκονται εκεί (στην Ελλάδα) και συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ που έγινε μέσω του εκπροσώπου του, Χαμί Ακσόι.
 
«Αυτό μόνο ως μία σκηνοθετημένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης προς άλλη κατεύθυνση μπορεί να εκληφθεί», καταλήγουν στην ανακοίνωση τους οι Τούρκοι.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:16