search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:49
MENU CLOSE

Έχασα εκατομμύρια: Γνωστός ηθοποιός είπε «όχι» στο «Big Bang Theory»

10.08.2018 18:31
Έχασα εκατομμύρια: Γνωστός ηθοποιός είπε «όχι» στο «Big Bang Theory» - Media

 

Για τους ελάχιστους που δεν το γνωρίζουν, το «Big Bang Theory» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές των τελευταίων χρόνων.

Πρωταγωνιστές είναι τέσσερις επιστήμονες, ελαφρώς αντικοινωνικοί, και οι ξεκαρδιστικές περιπέτειές τους έχουν κερδίσει το κοινό σε όλο τον κόσμο και έχουν κάνει τους ηθοποιούς που τους υποδύονται ζάμπλουτους, καθώς πληρώνονται με ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο.

Το εκπληκτικό είναι ότι όταν σχεδιαζόταν η σειρά, οι παραγωγοί προσέγγισαν έναν νεαρό εξαιρετικά διάσημο ηθοποιό για να πρωταγωνιστήσει. Ήταν ο Μακόλεϊ Κάλκιν, ο οποίος είχε κάνει τεράστια επιτυχία με το «Μόνος στο σπίτι». Ωστόσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, είπε «όχι».

«Δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου να παίζει σε κωμική σειρά εκείνη την περίοδο. Με κυνήγησε (σ.σ. το CBS), αλλά τους είπα “όοοοοοοοχι”» αποκάλυψε ο ηθοποιός, λέγοντας ότι η ιδέα της σειράς, «δύο φύτουλες αστροφυσικοί και μια ωραία κοπέλα που ζει μαζί τους», τον άφηνε αδιάφορο.

«Παρότι τους είπα όχι, επέστρεψαν και τους είπα και πάλι όχι. Και μετά επέστρεψαν και πάλι και πάλι τους είπα όχι, ενώ με πίεζε κι ο μάνατζέρ μου», είπε ο Κάλκιν, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «θα είχα κερδίσει εκατομμύρια αν είχα συμφωνήσει τότε. Αλλά, θα χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47