search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:26
MENU CLOSE

Θρίλερ στην Εύβοια – Εντοπίστηκε ανδρική σορός στον Λιμνιώνα

13.08.2018 10:02
Λιμενικό Αλεξανδρούπολης: Έρευνα για χρήση πυρών από τουρκικό αλιευτικό σκάφος - Media

 

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού και της 7ης ΕΜΑΚ ανασύρθηκε τα ξημερώματα η σορός που είχε εντοπιστεί σε βραχώδη παραθαλάσσια περιοχή του Λιμνιώνα στην ανατολική Εύβοια.

Η επιχείρηση ήταν δύσκολη και κράτησε πολλές ώρες αφου οι άνδρες του Λιμενικού λόγω της θαλασσοταραχής και των ανέμων δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τον νεκρό άνδρα, η σορός του οποίου ήταν ανάμεσα στα βράχια.

Τελικά με τη βοήθεια και της ορειβατικής ομάδας της 7ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να προσεγγίσουν και να ανασύρουν τη σορό, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι αρκετές ημέρες μέσα στη θάλασσα.

Ακόμη κανίς δεν γνωρίζει τίποτα για την ταυτότητα του νεκρού, αφου δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι θύματά της φωτιάς στο Μάτι που έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν και πνίγηκαν.

Η ιατροδικαστική έκθεση και εξέταση του DNA θα δώσει τις απαντήσεις.

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:25