search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:54
MENU CLOSE

Ονόματα-έκπληξη: Ποιοι σπορτκάστερ θα περιγράψουν τα ματς των 7 ομάδων που πήρε η ΕΡΤ

13.08.2018 15:25
Ονόματα-έκπληξη: Ποιοι σπορτκάστερ θα περιγράψουν τα ματς των 7 ομάδων που πήρε η ΕΡΤ - Media

 

Όπως είναι γνωστό η ΕΡΤ έκανε την έκπληξη και υπέγραψε διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη διοίκηση της Super League για τις 7 άστεγες ομάδες.

Το συμβόλαιο προβλέπει την κάλυψη 105 αγώνων την πρώτη χρονιά (2018 – 2019), με πρόβλεψη για κάλυψη και της σεζόν 2019-2020, παράλληλα με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.

Η σύμβαση καλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων και Λαμία.

Από τη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση το ερώτημα όλων είναι ποιοι θα είναι οι σπορτκάστερ που θα αναλάβουν την περιγραφή των παιχνιδιών. Το Dailymedia έκανε ρεπορτάζ και έχει την απάντηση.

Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, το πιο βαρύ όνομα της ΕΡΤ αυτή τη στιγμή, δεν θα περιγράφει ματς κάθε Κυριακή, όπως περίμεναν πολλοί, καθώς θα βρίσκεται και αυτή τη χρονιά στο τιμόνι της Αθλητικής Κυριακής. Ίσως τον δούμε στην περιγραφή κάποιου ντέρμπι της Λίγκας και αυτό με ερωτηματικό.

Τα ματς του Παναθηναϊκού θα περιγράφουν ο Πέτρος Μαυρογενίδης και ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Περίπτωση να περιγράψει ματς του «τριφυλλιού» ο Άρης Γάτας δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον (τουλάχιστον με την υπάρχουσα κατάσταση στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ).

Ποιοι άλλοι θα είναι στην περιγραφή των ματς; Κάποιους τους περιμένατε, κάποιους άλλους όχι. Πιο συγκεκριμένα μικρόφωνο θα πάρουν οι Ιωσήφ Νικολάου, Γιώργος Τραπεζανίδης, Βασίλης Μπακόπουλος και Μίλτος Θεοδοσίου.

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:53