search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:23
MENU CLOSE

Τι απαντά ο ΟΑΣΘ για το περιστατικό άσκησης βίας σε βάρος επιβάτη αστικού λεωφορείου (Video)

14.08.2018 10:35
ΟΑΣΑ : Τοποθετούνται 409 ειδικές πλατφόρμες σε στάσεις για την πρόσβαση ΑμεΑ στα ΜΜΜ - Media
 
Έρευνα για περιστατικό άσκησης βίας από υπαλλήλους εταιρίας φύλαξης σε βάρος επιβάτη αστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από δημοσιοποίηση βίντεο, ξεκίνησε η διοίκηση του ΟΑΣΘ, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση.
 
Παράλληλα, τονίζεται η αντίθεση του Οργανισμού σε τέτοιου είδους συμπεριφορές “παρόμοιες με αυτές που είχαν αμαυρώσει στο παρελθόν την εικόνα του Ο.Α.Σ.Θ. και οι οποίες δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της σημερινής διοίκησης”.
 
Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι “από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται προκύπτει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν άστεγος και ‘δεν αναζητούσε καταφύγιο στο λεωφορείο για να προφυλαχθεί από τη ζέστη’, όπως δημοσιεύτηκε. Μάλιστα φέρεται να δημιούργησε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του σε επιβάτες λεωφορείου άλλης γραμμής, περιστατικό για το οποίο τελικά επιλήφθηκαν οι αστυνομικές αρχές”.
“Η διοίκηση του ΟΑΣΘ διαβεβαιώνει ότι προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν τη συμφιλίωση αλλά και την απρόσκοπτη συνεργασία του επιβατικού κοινού με τους υπαλλήλους του Οργανισμού.
 
Στη Θεσσαλονίκη αρμόζει ένα άλλο επίπεδο πολιτισμού και η σημερινή διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει αποδείξει εμπράκτως ότι βαδίζει σταθερά και αταλάντευτα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση”, καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48