search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:22
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Συλλήψεις για όπλα και καλλιέργεια κάνναβης

14.08.2018 12:35
Ηράκλειο: Συλλήψεις για όπλα και καλλιέργεια κάνναβης - Media

 

Συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης 57χρονος στο Ηράκλειο έπειτα από επιχείρηση των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου στο σπίτι όπου διαμένει.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 55 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς με τη μέθοδο της υδροπονίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ποσότητα φύλλων κάνναβης βάρους 90 γραμμαρίων, εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια (ανεμιστήρας, λάμπα φωτισμού, λιπάσματα) και σπόροι κάνναβης.

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου διενεργεί προανάκριση ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, κατηγορούμενος για παραβάσεις που αφορούν όπλα συνελήφθη, στο Ηράκλειο, 49χρονος Έλληνας μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο όχημα που οδηγούσε. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον 49χρονο για τυπικό έλεγχο στο πλαίσιο καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής και κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με τον γεμιστήρα του και φυσίγγια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21