search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:45
MENU CLOSE

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Φλαμπουράρη στο Μάτι

14.08.2018 16:40
Φλαμπουράρης: Kαμία λαϊκή πρώτη κατοικία δεν βγήκε σε πλειστηριασμό επί ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Στις πληγείσες περιοχές από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου βρέθηκε ο Υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του newpost.gr.

Ο Α. Φλαμπουράρης αφίχθη νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στον Πειραιά, ερχόμενος από το νησί της Αίγινας, και κατευθείαν πήρε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο ούτως ώστε να μεταβεί οδικώς στην Ανατολική Αττική.

Εκεί είδε από κοντά το έργο που επιτελεί το άτυπο συντονιστικό όργανο που έχει συστήσει το Μέγαρο Μαξίμου μετά την καταστροφή ούτως ώστε να επανέλθει το Μάτι σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Διαπίστωσε επίσης ιδίοις όμμασι το βαθμό στον οποίο έχουν προχωρήσει οι εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης των ζημιών (απομάκρυνση καμένων δέντρων, τοποθέτηση κορμοφραγμάτων για την αντιμετώπιση τυχόν πλημμύρων το χειμώνα, κ.λπ.) ενώ συνομίλησε και με κατοίκους και φορείς της περιοχής.

 

Πηγή: newpost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:40