search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:16
MENU CLOSE

Τι δήλωσε ο Μελισσανίδης μετά την πρόκριση της ΑΕΚ

14.08.2018 20:32
Στον Βόλο ο Μελισσανίδης - Media

 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαρακτήρισε ιστορικό το ματς με τη Σέλτικ και τόνισε η πρόκριση στους ομίλους του Champions League σημαίνει πολλά για όλους στην ΑΕΚ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρετε ο νόμος της μπάλας λέει ότι όταν το 2-0 γίνεται 2-1, τότε μπορεί να γίνει 2-2. Τέλος καλό όλα καλά όμως, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και αν μας βοηθήσει και η τύχη θα μπούμε στο Champions League», είπε αρχικά ο Μελλισανίδης για να προσθέσει, σχετικά με τη σημασία πρόκρισης στους ομίλους αν αυτή επιτευχθεί: «Νομίζω θα σημαίνει πολλά, είναι ένα ιστορικό παιχνίδι και για την ΑΕΚ και για τον κόσμο και για όλους και ίσως και αν το αξίζουμε».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να μιλήσει για τους οπαδούς που έδωσαν 14 Αυγούστου βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ: «Τι να πούμε για τον κόσμο, ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Τους ευχαριστούμε πολύ που είναι κοντά, τους ευχαριστούμε». Τέλος, κλήθηκε να μιλήσει για πιθανή μεταγραφική ενίσχυση αλλά ξεκαθάρισε: «Δεν είναι να μιλάμε για μεταγραφές τώρα, έχουμε και την υπερένταση!».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:13