search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:18
MENU CLOSE

Παπαδημούλης: Νίκη του δικαίου, της διπλωματίας και της κοινής λογικής η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

15.08.2018 07:28
Παπαδημούλης: Νίκη του δικαίου, της διπλωματίας και της κοινής λογικής η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών - Media

 

Νίκη του δικαίου, της διπλωματίας και της κοινής λογικής είναι η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε ανάρτηση του στο twitter, σημειώνοντας ότι κοινό συμφέρον των λαών της Ελλάδας και της Τουρκίας είναι η ειρήνη, η καλή γειτονία και η σταθερότητα.

“Η απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών, είναι νίκη του δικαίου, της διπλωματίας κ της κοινής λογικής. Ο αγώνας της Ελλάδας, η διεθνής κινητοποίηση, η οικονομική-διπλωματική πίεση, απέδωσαν καρπούς. Κοινό συμφέρον των δύο λαών, είναι η ειρήνη, η καλή γειτονία και η σταθερότητα”, έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03