search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:27
MENU CLOSE

Δύο άγριες δολοφονίες με διαφορά λίγων ωρών στην Αθήνα

15.08.2018 07:44
Σε συνεχή έξαρση η αστυνομική βία στην Ελλάδα - Media

 

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στην Αττική καθώς δύο άνδρες δολοφονήθηκαν από πυροβολισμούς σε Κυψέλη και Αγία Βαρβάρα.

Το πρώτο περιστατικό αναφέρεται σε έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος, στην οδό Μάκρης στην Κυψέλη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Για την εγκληματική αυτή ενέργεια διεξάγεται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής με τους αστυνομικούς να συλλέγουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή.

Παράλληλα, την τελευταία του πνοή άφησε και ένας 51χρονος ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, φέροντας τραύμα στη θωρακική χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, συγγενείς του άτυχου άνδρα ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι ο 51χρονος είχε πυροβοληθεί.

Το περιστατικό διερευνάται από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ασφάλειας Αττικής, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για δολοφονία λόγω προσωπικών διαφορών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:27