search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:26
MENU CLOSE

Η Σία πέταξε την ασπρόμαυρη περούκα της  

16.08.2018 06:33
Η Σία πέταξε την ασπρόμαυρη περούκα της   - Media

 

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της η τραγουδίστρια Σία παρουσιάστηκε χωρίς περούκα. Η γνωστή τραγουδίστρια αποχωρίστηκε την ασπρόμαυρη περούκα της και παραβρέθηκε σε μία εκδήλωση της τηλεοπτικής πλατφόρμας Netflix στο Λος Άντζελες.

Ντυμένη στα μαύρα η ερμηνεύτρια του τραγουδιού «Cheap Thrills» εμφανίστηκε στην εκδήλωση με ίσια ξανθά μαλλιά και φωτογραφήθηκε με τον σκηνοθέτη Ουίλ Σπεκ και τον παραγωγό Ζακ Σιλντς, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Netflix Τεντ Σαράντος και τον ηθοποιό Τζέισον Μπέιτμαν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 42χρονη μουσικός δείχνει το πρόσωπό της. Το περασμένο φθινόπωρο η Σία μοιράστηκε με τους θαυμαστές της και άλλες φωτογραφίες της που έδειχνε το πρόσωπό της, όταν ανακάλυψε ότι κάποιος προσπαθούσε να πουλήσει δικές της φωτογραφίες.

 «Κάποιος προφανώς προσπαθεί να πουλήσει αποκαλυπτικές φωτογραφίες στους θαυμαστές μου. Σώστε τα χρήματά σας, εδώ είναι δωρεάν. Κάθε μέρα είναι Χριστούγεννα!», έγραψε η Σία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:26