search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:57
MENU CLOSE

Το διεθνές τζετ σετ προτίμησε φέτος τη Μύκονο αντί το Σεν Τροπέ για τις διακοπές του

16.08.2018 07:02
Το διεθνές τζετ σετ προτίμησε φέτος τη Μύκονο αντί το Σεν Τροπέ για τις διακοπές του - Media

Η κατάσταση στο Σεν Τροπέ κούρασε το διεθνές τζετ σετ. Το εγκατέλειψαν το φετινό καλοκαίρι και κατευθύνθηκαν προς Ίμπιζα, Μύκονο και αλλού, για περισσότερη διασκέδαση και λιγότερη εγκληματικότητα.

Ακόμη και ο Λίο (ΝτιΚάπριο) ακύρωσε το ετήσιο γκαλά που δίνει στα τέλη Ιουλίου για να συγκεντρώσει δωρεές για περιβαλλοντικούς σκοπούς.«Χωρίς το πάρτι του Λίο, πολλοί Αμερικανοί ματσωμένοι που θα έφταναν εδώ με τα αεροπλάνα τους πήγαν αλλού» είπε ένας ντόπιος στους ρεπόρτερ του Page Six. «Επιπλέον, ο κόσμος κουράστηκε να τους κλέβουν. Βούλγαροι “χτυπάνε” τις χλιδάτες βίλες κάθε βράδυ, σε ναρκώνουν ενόσω κοιμάσαι και σε αφήνουν ταπί: τσάντες Hermès, βαλίτσες Vuitton, χρυσαφικά, ρολόγια, χρήματα. Οι πάμπλουτοι πάνε σε άλλα μέρη, όπου η εγκληματικότητα δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα» συνέχισε ο ντόπιος.

 Έντονη ήταν η απουσία των Ρώσων ολιγαρχών. «Πριν δυο χρόνια, όπου και να πήγαινες άκουγες ρώσικα. Όχι, φέτος» είπε η «πηγή».

 Ο πάλαι ποτέ φίλος της Ναόμι Κάμπελ, ο Βλαντ Ντορόνιν έχει αράξει το γιότ του στην Ίμπιζα, φέτος. Ο Μιχαΐλ Προχόροφ, ιδιοκτήτης των Brooklyn Nets (ομάδας του NBA), ήταν στην Ίμπιζα με το γιότ του, το «Palladium». Και η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, το σούπερ μόντελ, απίστησε στο Σεν Τροπέ και προτίμησε Ίμπιζα. Ο μόνος που παραμένει «σταθερός» στη Γαλλική Ριβιέρα είναι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς. Άλλωστε, έχει ιδιοκτησία εκεί, το Château de la Croë, στην Αντίμπ. Το γιότ του, «Έκλειψη» ήταν αγκυροβολημένο, τον Ιούλιο, στον κόλπο Pampelonne.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:57