search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:44
MENU CLOSE

Ταϊλάνδη: Ένα 3χρονο κοριτσάκι πέθανε από ασφυξία σε σχολικό λεωφορείο

16.08.2018 08:48
Ταϊλάνδη: Ένα 3χρονο κοριτσάκι πέθανε από ασφυξία σε σχολικό λεωφορείο - Media

 

Ένα κοριτσάκι τριών ετών υπέκυψε εξαιτίας της ζέστης αφού έμεινε ξεχασμένο επί οκτώ ώρες μέσα σ’ ένα σχολικό λεωφορείο, έγινε σήμερα γνωστό από αστυνομική πηγή. «Το κοριτσάκι υπέκυψε εξαιτίας έλλειψης οξυγόνου και της ζέστης» που επικρατούσε μέσα στο σχολικό, διευκρινίσθηκε από την ίδια πηγή, η οποία επικαλέσθηκε τους γιατρούς.

Ο 23χρονος οδηγός του σχολικού συνελήφθη και παραδέχθηκε πως δεν έλεγξε αν όλα τα παιδιά είχαν βγει από το λεωφορείο εκείνο το πρωί, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μόντρι Κονγκουατμάι, επικεφαλής της αστυνομίας της περιφέρειας Σάι Μπούρι (νότια Ταϊλάνδη).

Σύμφωνα με τις αρχές, στο διάστημα από το 2012 έως το 2016, 13 παιδιά έμειναν ξεχασμένα μέσα σε οχήματα στην Ταϊλάνδη. Έξι απ’ αυτά έχασαν τη ζωή τους.

Τον Ιούνιο, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι υπέκυψε στην επαρχία Χον Καέν (βόρεια Ταϊλάνδη) αφού το είχαν ξεχάσει για πολλές ώρες μέσα σ’ ένα σχολικό λεωφορείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18