search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:41
MENU CLOSE

Έξυπνη «βόμβα» της ΕΡΤ: Ποιος γνωστός δημοσιογράφος θα κάνει τις περιγραφές στη Superleague

16.08.2018 13:15
Ονόματα «φωτιά»: Οι 4 σπορτκάστερ της ΕΡΤ που θα περιγράψουν τα πρώτα ματς της Superleague - Media

 

Η ΕΡΤ ήταν αυτή που κατάφερε να εξασφαλίσει, τελικά, τα δικαιώματα των παιχνιδιών των 7 «άστεγων» ομάδων της Superleague και τη νέα αγωνιστική σεζόν (αρχίζει στις 25 Αυγούστου) θα μεταδώσει 105 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά από το πρώτο «χτύπημα», οι ιθύνοντες του καναλιού προέβησαν σε μια ακόμα «κομβική» κίνηση, καθώς φρόντισαν να ενισχύσουν το δυναμικό τους μ’ έναν σπορτκάστερ εγνωσμένης αξίας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Καραλή, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στη NOVA και παρουσίαζε την «Ώρα των πρωταθλητών», ενώ περιέγραφε και αρκετούς αγώνες της Superleague μέσω του συνδρομητικού καναλιού, που, θυμίζουμε, μέχρι πέρυσι είχε τα δικαιώματα όλων των ομάδων.

Η σύμβαση του γνωστού αθλητικογράφου με το κανάλι της NOVA έληξε και η ΕΡΤ, κινούμενη ταχύτατα, φρόντισε να τον κάνει δικό της. Μάλιστα, δεδομένου πως ο κ. Καραλής ήταν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η Δημόσια Τηλεόραση δεν χρειάστηκε να προβεί σε πρόσληψη, αλλά μέσω της διαδικασίας της «Διάθεσης» τον ενέταξε στο δυναμικό της.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος θα κάνει το «ντεμπούτο» του στην κρατική τηλεόραση το ερχόμενο Σάββατο στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό και, φυσικά, θα περιγράψει αρκετούς αγώνες μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα.

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:41