search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:37
MENU CLOSE

Ο Βέρνμπλουμ υπέγραψε στον ΠΑΟΚ

16.08.2018 13:40
Ο Βέρνμπλουμ υπέγραψε στον ΠΑΟΚ - Media

 

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι οριστικά παίκτης του ΠΑΟΚ! Ο Σουηδός χαφ υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο του και το απόγευμα θα προπονηθεί με τη νέα του ομάδα!

Η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ ολοκληρώθηκε καθώς ο Σουηδός χαφ, αφού πρώτα πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βέρνμπλουμ ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με τους «ασπρόμαυρους» και το απόγευμα της Πέμπτης (16/7) θα βρεθεί για πρώτη φορά στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας προκειμένου να γνωριστεί με τους νέους συμπαίκτες του και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 32χρονος χαφ αποτελεί την τέταρτη φετινή μεταγραφή των ασπρόμαυρων», που μέχρι σήμερα είχαν αποκτήσει τους Εβγέν Χατσερίντι, Λέο Ζαμπά και Τσούμπα Ακπόμ.

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ξεπεράσει τα 5,4 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03