search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:01
MENU CLOSE

Big deal: Με 1,1 εκατ. ετησίως υπέγραψε ο Βέρνμπλουμ!

16.08.2018 16:14
Big deal: Με 1,1 εκατ. ετησίως υπέγραψε ο Βέρνμπλουμ! - Media

 

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε απλά να πείσει τον Βέρνμπλουμ να έρθει στην Ελλάδα, αλλά το έκανε με τους δικούς του όρους, σε μία συμφωνία που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως deal της χρονιάς! Το SDNA αποκαλύπτει το… πραγματικό ποσό που θα λάβει ο Σουηδός.

Πρόκειται για μια μεταγραφική κίνηση που ανεβάζει το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Μια επιλογή που ταίριαξε από την αρχή στα «θέλω» του Δικεφάλου και για την οποία οι «ασπρόμαυροι» δούλεψαν μεθοδικά μέχρι να αποσπάσουν με τους δικούς τους όρους την υπογραφή του 32χρονου Σουηδού, το όνομα του οποίου μέχρι πρότινος εμπλεκόταν σε πολλά μεταγραφικά σενάρια.

Από τις αρχές του καλοκαιριού, η υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ φαινόταν πως δεν θα είναι εύκολη. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην τα τελευταία χρόνια. Η ποδοσφαιρική βιτρίνα του Δικεφάλου μοιάζει καλογυαλισμένη, κάτι που δεν αποτελεί κοινό μυστικό στην… πιάτσα της αγοράς και η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι του Δικεφάλου έχει δημιουργήσει όλες εκείνες τις απαραίτητες συνθήκες που δίνουν στον σύλλογο την ευκαιρία να «φλερτάρει» στα ίσα με παίκτες που τα προηγούμενα χρόνια έμοιαζαν να είναι απαγορευτικοί για τις ορέξεις μιας ελληνικής ομάδας.

Οι συζητήσεις και τα νούμερα για το μεγάλο deal

Όταν οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε μια πρώτη επαφή, τα νούμερα για να υλοποιηθεί μια τέτοια μετακίνηση, άγγιζαν τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Για να προχωρήσει η συμφωνία, αντιλαμβανόμενοι στον ΠΑΟΚ πως θα πρέπει να τηρούνται οικονομικές ισορροπίες σε μια ομάδα, ο παίκτης έπρεπε να κάνει σημαντικές υποχωρήσεις. Κάτι που έγινε, όταν αποφάσισε πως ο Δικέφαλος είναι η κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, έχοντας ως κίνητρα το «κυνήγι» τίτλων και την Ευρώπη, και η οποία θα δεσμεύει εκείνον και την οικογένειά του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Κάπως έτσι, όταν οι δύο πλευρές κάθισαν εκ νέου στο τραπέζι, η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν συγκεκριμένη. 1.1 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του. Κοινώς ένα deal των 3.3 εκατ. ευρώ μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Δικέφαλο συν υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων!

Με αυτό τον τρόπο, βάζοντας φυσικά το χέρι βαθιά στην τσέπη, ο ΠΑΟΚ έκανε δικό του έναν παίκτη που ήθελε από την αρχή πολύ, προσφέροντας τις συνθήκες, τα κίνητρα και ένα συμβόλαιο εφάμιλλο των πρωτοκλασάτων παικτών του, οι οποίοι αποτελούν την Νο1 διαφήμιση του συλλόγου, αν κρίνει κανείς από τα λεγόμενα τους κατά καιρούς για τα όσα συνάντησαν και απολαμβάνουν στις τάξεις της ομάδας…

Την δική του τοποθέτηση αναφορικά με τον Βέρνμπλουμ έκανε και ο Λούμπος Μίχελ στη Ρωσία, ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει πως: «Υπογράψαμε με τον ποδοσφαιριστή. Δεν θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον ΠΑΟΚ…».

Πηγή: Sdna

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:01