search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:02
MENU CLOSE

Θαυμαστές της Μαντόνα γορτάζουν με φωτογραφίες και τραγούδια τα γενέθλιά της

16.08.2018 16:43
Θαυμαστές της Μαντόνα γορτάζουν με φωτογραφίες και τραγούδια τα γενέθλιά της - Media

 

Κρατώντας φωτογραφίες του αγαπημένου τους ειδώλου και τραγουδώντας τις μεγάλες της επιτυχίες, οι θαυμαστές της βασίλισσας της ποπ Μαντόνα τιμούν την Πέμπτη τα 60α γενέθλιά της.

Με εφαλτήριο τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και με το hashtag #MadonnaAt60, μικροί και μεγάλοι, μεταξύ αυτών και πολλοί διάσημοι, στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους στην τραγουδίστρια που πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια μουσική σκηνή εδώ και 35 χρόνια, τολμώντας αδιάκοπα νέα στυλ και εμφανίσεις.

«Χρόνια Πολλά στη Lady @Madonna!!! Νιώθω 14 ετών, χορεύω και τραγουδάω στην κρεβατοκάμαρά μου και είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! Τι δύναμη και πηγή έμπνευσης. Μαντόνα, να απολαύσεις την ημέρα των γενεθλίων!!!» έγραψε η Κάιλι Μινόγκ στο Twitter.

Η αγέραστη ερμηνεύτρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Μαρόκο, όπου πήγε για να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο Μαρακές, γράφοντας “BerberQueen” (Βασίλισσα των Βερβέρων) και “Almost Birthday Selfie” (Σχεδόν μια Σέλφι Γενεθλίων).

Σε μια φωτογραφία, η τραγουδίστρια, συνθέτρια, ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και μητέρα έξι παιδιών κρατάει μια επιγραφή όπου αναγράφεται “The Queen” (η Βασίλισσα), σημειώνοντας επίσης «Σε περίπτωση που κάποιος το ξέχασε!». Μαζί φυσικά και η ετικέτα #birthday (γενέθλια).

Από τον πρώτο της δίσκο, που κυκλοφόρησε το 1983, η Μαντόνα έχει πουλήσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια άλμπουμ, μεταξύ αυτών δίσκοι επιτυχίες όπως το “True Blue”, “Like a Prayer” και “Ray of Light” που κατέκτησαν την κορυφή των μουσικών τσαρτ σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Υπήρξε πρωτοπόρος στην τέχνη της επανεφεύρεσης, στο να αλλάζει την εικόνα της με κάθε τραγούδι, με κάθε βίντεο, κάτι που πλέον αναμένουμε από τους αστέρες της ποπ τώρα, όμως εκείνη την εποχή ήταν ριζοσπαστικό» εξήγησε στο Ρόιτερς ο συγγραφέας Ματ Κέιν, ο οποίος έγραψε ένα μυθιστόρημα αντλώντας έμπνευση από τη Μαντόνα.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:59