search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:46
MENU CLOSE

Στην Αθήνα ο Γκιγιέρμε για τον Ολυμπιακό

16.08.2018 17:36
Στην Αθήνα ο Γκιγιέρμε για τον Ολυμπιακό - Media

 

Πάτησε Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο Γκιγιέρμε έφτασε την Πέμπτη το απόγευμα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μιας και οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με την Ντεπορτίβο για την απόκτησή του.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος θα είναι η επόμενη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων». Μια μεταγραφή που η ομάδα του Πειραιά την πάλευε για μέρες και τελικά βρήκε την χρυσή τομή με την Λα Κορούνια. Ο Γκιγιέρμε έκανε κανονικά προπονήσεις με τον ισπανικό σύλλογο και φυσικά θα δηλωθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς για τα play off του Europa League.

Οι Ισπανοί τόνιζαν πως η μεταγραφή έκλεισε στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ με τη Ντέπορ να κρατάει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:46