search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:03
MENU CLOSE

«Έφαγε πόρτα»… ο αμερικανός απεσταλμένος από το Πακιστάν

19.01.2012 04:10
«Έφαγε πόρτα»... ο αμερικανός απεσταλμένος από το Πακιστάν - Media

Γράφει ο Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης, Δημοσιογράφος

Ο ειδικός απεσταλμένος των Η.Π.Α. Μάρκ Γκρόσμαν ενημερώθηκε απο την κυβέρνηση του Πακιστάν ότι «δεν είναι δυνατό να επισκεφθεί αυτή τη στιγμή τη χώρα».

Γράφει ο Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης, Δημοσιογράφος

Ο ειδικός απεσταλμένος των Η.Π.Α. Μάρκ Γκρόσμαν ενημερώθηκε απο την κυβέρνηση του Πακιστάν ότι «δεν είναι δυνατό να επισκεφθεί αυτή τη στιγμή τη χώρα». Ο αμερικανός απεσταλμένος, ο οποίος αναμένεται να επισκεφθεί αυτή την εβδομάδα το Κατάρ και το Αφγανιστάν, «έφαγε πόρτα» από το Πακιστάν. Η συγκεκριμένη απόφαση της κυβέρνησης του Πακιστάν φέρνει στο προσκήνιο, για πολλοστή φορά, το γεγονός ότι οι σχέσεις Η.Π.Α.-Πακιστάν έχουν φτάσει στο ναδίρ. Οι πακιστανοί με ιδιαίτερη πυγμή δείχνουν ότι είναι εμφανώς ενοχλημένοι από την στάση των Η.Π.Α. έναντι του Πακιστάν. Η παρουσία, λοιπόν, του αμερικανού απεσταλμένου στο Πακιστάν κρίνεται δικαιολογημένα ως ανεπιθύμητη. Η Νατοϊκή επιχείρηση στα σύνορα του Πακιστάν, κατά την οποία σκοτώθηκαν 24 Πακιστανοί στρατιώτες δεν μπορεί να ξεχασθεί. Οι Πακιστανοί, τουλάχιστον, πρός τιμήν τους αποδεικνύουν έμπρακτα ότι δεν ξεχνούν.

(Τα κείμενα των «Ρεπόρτερ στο δρόμο» δεν υφίστανται επεξεργασία και εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:03