15/01/2019 23:17:13
2.10.2009

Τυράκια και φάκες

τυράκια...

Σε πολιτικό - επιχειρηματικό - δικαστικό θρίλερ με αρκετά ακόμη επεισόδια εξελίσσεται η κόντρα Βγενόπουλου - Ντόρας - Βασιλάκη με αφορμή τη διεκδίκηση των άγονων γραμμών, αλλά και τον ανταγωνισμό που θα έχουν σύντομα οι αεροπορικές εταιρείες Οlympic Αir και Αegean Αirlines στην ελληνική αγορά.

Πολλοί εκτιμούν ότι ο Βγενόπουλος στοχεύει να γίνει ο «Έλληνας Μπερλουσκόνι» και η κίνησή του έγινε με το βλέμμα στην «επόμενη ημέρα» της Ν.Δ.

Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος που έπεισε τους μεγαλύτερους επενδυτικούς οίκους του κόσμου να τον στηρίξουν, όταν ακόμη το μέγεθός του ήταν επιχειρηματικά αμελητέο, μόνο για έλλειψη τόλμης και στρατηγικής διορατικότητας δεν μπορεί να κατηγορηθεί.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας δεν δίστασε να συναντηθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου και να συζητήσει από τη συνεργασία MIG - Δημοσίου στην Ολυμπιακή μέχρι και την επανακρατικοποίηση της τελευταίας, ενώ είναι ακόμη νωπή η μήνυση που έχει υποβάλει εις βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

... και φάκες

Αρκεί βέβαια να μην έχει παραβλέψει το πανάρχαιο αξίωμα της στρατηγικής, που λέει ότι δεν πρέπει να ανοίγεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.