search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:06
MENU CLOSE

«Πολλά βαρύς» ο άντρας της Σερένα Ουίλιαμς είναι ο πρωταθλητής του καφέ 

17.08.2018 10:33
«Πολλά βαρύς» ο άντρας της Σερένα Ουίλιαμς είναι ο πρωταθλητής του καφέ  - Media

 

Η Σερένα Ουίλιαμς μπορεί να κατέχει αρκετούς τίτλους στο ενεργητικό της, αλλά σίγουρα δεν έχει το τίτλο του μεγαλύτερου πότη καφέ στον κόσμο, αφού αυτόν τον κατέχει μάλλον ο σύζυγός της Αλέξις Οχανιάν, τουλάχιστον στο σπίτι τους.

 «Πίνω σίγουρα όλον τον καφέ, η Σερένα σπάνια πίνει καφέ», δήλωσε ο Οχανιάν στο Page Six και πρόσθεσε: «Πίνω τουλάχιστον δύο με τρία φλιτζάνια την ημέρα. Είναι σαν γιατρικό, αγαπάω τη γεύση του. Είμαι σίγουρα ο πρωταθλητής κατανάλωσης καφέ στο σπίτι».

Ο ίδιος δηλώνει ότι η αγαπημένη του μάρκα είναι ο καφές «1850» και προτιμάει να τον πίνει σκέτο.

«Ντρέπομαι τους επισκέπτες μας, αν ζητήσουν κρέμα γάλακτος ή φυτική για το καφέ τους. Θέλω να τους δώσω, επειδή είμαι καλός οικοδεσπότης, αλλά ο σκέτος είναι ο μόνος τρόπος που πίνω τον καφέ μου», είπε εννοώντας ότι στο σπίτι του δεν υπάρχουν πρόσθετα για τον καφέ.

Ο Οχανιάν δήλωσε επίσης ότι απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την 11 μηνών κόρη του Αλέξις Ολυμπία και την γυναίκα του.

«Απλά το να περνάω την Κυριακή μαζί με την οικογένειά μου, χωρίς να το κουνάω καθόλου από το σπίτι. Αυτός είναι ο ποιοτικός χρόνος, αν αυτό με ρωτάτε, αυτό είναι που έχει σημασία», δήλωσε ο 35χρονος Οχανιάν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:06