search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:13
MENU CLOSE

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει την αλήθεια για την «άρνησή» του στον Λάκη Λαζόπουλο

17.08.2018 14:50
Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει την αλήθεια για την «άρνησή» του στον Λάκη Λαζόπουλο - Media

 

Συνέντευξη για το νέο τεύχος του “Downton” παραχώρησε ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη φημολογούμενη πρόταση που δέχθηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση για έναν πολύ καλό ρόλο την οποία εκείνος, όπως, αρνήθηκε. Τα δημοσιεύματα αυτά, διαψεύδει, ωστόσο ο «Ντάνος» υποστηρίζοντας ότι η μόνη επαφή που είχε με τον Λάκη Λαζόπουλο ήταν μια τηλεφωνική συνομιλία κατά την οποία του πρότεινε να συμμετέχει ως guest star στους «Δέκα μικρούς Μήτσους».

«Είχε γραφτεί ότι ο κ. Λαζόπουλος μου είχε κάνει πρόταση για έναν πολύ βαρύ ρόλο, όμως, δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία που αφορούσε μια guest συμμετοχή μου στους Δέκα Μικρούς Μήτσους. Έγινε επίσης μια φιλική συνάντηση με τον Αλέξανδρο Ρήγα παρουσία κοινών φίλων» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τονίζοντας ότι ο χρόνος του λόγω της συμμετοχής του στο «Τατουάζ» είναι περιορισμένος και ότι δε θα ήθελε να ασχοληθεί με τίποτα άλλο προκειμένου να ανταποκριθεί όσο καλύτερα γίνεται στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:13