search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:42
MENU CLOSE

Ο Νετανιάχου έβαλε τη γυναίκα του να πάρει συνεντεύξεις από υποψηφίους στρατιωτικούς συμβούλους

17.08.2018 15:18
Ο Νετανιάχου έβαλε τη γυναίκα του να πάρει συνεντεύξεις από υποψηφίους στρατιωτικούς συμβούλους - Media

 

Η σύζυγος του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Σάρα, πραγματοποίησε συνεντεύξεις με υποψηφίους για τη θέση στρατιωτικού συμβούλου του συζύγου της, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Άμυνας, Μοσέ Γιααλόν στο ισραηλινό κανάλι Channel 2.

«Το υπουργείο Άμυνας έστειλε υποψηφίους για το αξίωμα στο γραφείο του πρωθυπουργού για να τους πάρει συνέντευξη ο Νετανιάχου… αλλά ήταν συγκλονισμένοι όταν διαπίστωσαν ότι οι συνεντεύξεις διεξάγονταν από τη Σάρα», δήλωσε ο Γιααλόν στη συνέντευξη (αποσπάσματα της οποίας έχουν ήδη μεταδοθεί).

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο επικεφαλής του ισραηλινού στρατού, Γκάντι Άιζενκοτ, εξέφρασε την οργή του όταν πληροφορήθηκε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού μίλησε με υποψηφίους για τη θέση.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, ο Νετανιάχου και η σύζυγός του βρέθηκαν στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών εν μέσω πολλών ισχυρισμών περί διαφθοράς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35