search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:37
MENU CLOSE

«Φίλοι μου…» – Ο Ψινάκης ποστάρει το καμένο Μάτι και ζητάει…6μηνους εθελοντές (Photo)

17.08.2018 16:14
«Κεραυνοί» Ψινάκη κατά Πυροσβεστικής: Δεν έβλεπαν ότι η φωτιά κατευθυνόταν στο Μάτι - Media

 

Συνεχίζει να επιμένει να επικοινωνεί με τους δημότες μέσω των social, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που απεικονίζει την καμένη περιοχή στο Μάτι από ψηλά ζητώντας από τους πολίτες να συμβάλλουν «στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών, την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος».

Μάλιστα ο κ. Ψινάκης στην ανάρτησή του κάνει λόγο για τον πιο «δύσκολο, πιο απαιτητικό αλλά και πιο ελπιδοφόρο μαραθώνιο» που έχει ξεκινήσει και αναφέρει τις συζητήσεις με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

«Φίλοι μου έχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος, ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος μαραθώνιος.

Έχω ενημερωθεί από τον ΥΠΕΣ κο. Σκουρλέτη πως λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα, οποιοσδήποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος, απ’ όλη την Ελλάδα, μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο, συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών, την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος.

Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!»

Φίλοι μου Εχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος,ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος μαραθώνιος. Έχω ενημερωθεί από τον ΥΠΕΣ κο. Σκουρλέτη πως λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα,οποισδηποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος,απ’όλη την Ελλάδα,μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο,συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών,την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών,την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος. Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

Πηγή: skai

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:36