search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:43
MENU CLOSE

Παραλίμνι: Ξύλο σε παιδικό πάρτι για τα μάτια 27χρονης – Κατέληξαν σε νοσοκομείο και κρατητήριο

17.08.2018 16:33
Τρίκαλα: Δεν σταμάτησε να αυνανίζεται ούτε μπροστά στους αστυνομικούς - Media

 

Σε περιπέτεια κατέληξε παιδικό πάρτι το βράδυ της Πέμπτης στο Παραλίμνι, με αποτέλεσμα ένας 50χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ένας 28χρονος να φορέσει χειροπέδες.

Όλα άρχισαν όταν ο 28χρονος επισκέφθηκε το σπίτι της πρώην συμβίας του ηλικίας 27 ετών για να δει την εφτάχρονη κόρη τους. Στο σπίτι βρισκόταν σε εξέλιξη παιδικό πάρτι του δεύτερου παιδιού της 27χρονης με τον 28χρονο να παραμένει. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος επιχείρησε να φιλήσει την πρώην συμβία του με την ίδια να αντιδρά για να τον αποφύγει.

Στη συνέχεια φέρεται να τη γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα να παρέμβει ο 50χρονος πατέρας της, ο οποίος βρισκόταν στο πάρτι. Ο 28χρονος φέρεται να ήταν σε έξαλλη κατάσταση και να χτύπησε στο πρόσωπο τον 50χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία με τον 28χρονο να εντοπίζεται λίγη ώρα αργότερα να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλης με τελική ένδειξη 77mg αντί 22 που είναι το όριο. Ο 28χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής και τελεί υπό κράτηση.

Πηγή: philenews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41