search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:52
MENU CLOSE

Σπίτι 250 τ.μ. του 1965 το οίκημα που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο – Τι λέει ο ιδιοκτήτης

18.08.2018 15:45
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στην 83η ΔΕΘ - Media

 

Με επιστολή του στην στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Δημότης Ανατολικής Αττικής», ο ιδιοκτήτης ακινήτων Θανάσης Μαρτίνος αναφέρεται σε σπίτι που νοικιάζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο, διαψεύδοντας ότι πρόκειται για βίλλα 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα νοικιάζει για τους καλοκαιρινούς μήνες ένα σπίτι 250 τ.μ., που χτίστηκε το 1965. Πρόκειται για μια κατοικία απλή, χωρίς ιδιαίτερες πολυτέλειες (πισίνα κ.λπ) η οποία είναι τοποθετημένη σε μια όμορφη παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου..

Αναφερόμενος στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε απεικονίζοντας μια βίλλα, επισημαίνει ότι η φωτογραφία αυτή ανταποκρίνεται σε οικεία που εκμισθώνει άλλο άτομο, εφοπλιστής.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριε Κοντογεώργο,

Στην έγκριτη εφημερίδα/site της περιοχής μας αναδημοσιεύεται ανάρτηση σχετικά με τη βίλλα ιδιοκτησίας μου όπου δήθεν φιλοξενείται ο Πρωθυπουργός, κύριος Αλέξης Τσίπρας.

Η εικονιζόμενη (λάθος) βίλλα στο δημοσίευμα σας ανήκει στον εφοπλιστή, κ. Διαμαντίδη. Είναι όντως πολυτελής, 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων. Βρίσκεται στα Λεγραινά.

Για να έχετε πλήρη ενημέρωση του θέματος σας στέλνω διευκρινιστικές σημειώσεις:

1) Το σπίτι που υπομισθώνει η οικογένεια του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται στο Σούνιο και ανήκει όντως στην οικογένειά μου.

2) Είναι μισθωμένο εδώ και 20 έτη στον κ. Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHΙ. Η μίσθωση είναι μακροχρόνια και λήγει στις 10/3/2024.

3) Η εταιρεία DHI του κυρίου Κωνσταντίνου Γιώτη υπομισθώνει το σπίτι σε μέλος της οικογενείας του Πρωθυπουργού, κυρίου Αλέξη Τσίπρα, για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες, καθώς έχει δικαίωμα υπομίσθωσης. Ο κ. Κωνσταντίνος Γιώτης με ενημέρωσε, κατόπιν των δημοσιευμάτων, ότι το υπομισθωτήριο έχει κατατεθεί στην εφορεία και ότι το υπομίσθωμα καταβάλλεται κανονικά μέσω Τράπεζας από την οικογένεια του κυρίου Πρωθυπουργού.

4) Το σπίτι είναι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου.

Με τιμή,
Θανάσης Μαρτίνος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:51