search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:20
MENU CLOSE

«Ξέρω τι θα ρωτήσετε: Γι’ αυτό που συζητιέται έντονα πως η Αλίκη μου πήρε τον άντρα»

19.08.2018 10:29
«Ξέρω τι θα ρωτήσετε: Γι’ αυτό που συζητιέται έντονα πως η Αλίκη μου πήρε τον άντρα» - Media

 

Πολλές ιστορίες έχουν ακουστεί για τον μύθο -πλέον- Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας ένα άγνωστο παρασκήνιο με πρωταγωνίστριες την αξέχαστη Ελληνίδα σταρ και τη Mάρω Κοντού.

Ποια ήταν η πραγματική σχέση τους όμως; Η Μ. Κοντού σε συνέντευξή της βάζει τα πράγματα στη θέση τους…

“Παίζει περίεργα παιχνίδια η ζωή. Θα σας δούμε στα «Χτυποκάρδια» που έπαιζε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία λέγεται πως δεν είχατε ιδιαίτερα καλή σχέση.

Είχαμε παίξει μαζί στη Σωφερίνα. Μια χαρά σχέση είχαμε. Ξέρω τι θα ρωτήσετε! Γι’ αυτό που συζητιέται τόσο έντονα πως μου πήρε τον άντρα. Αυτά, αγαπητέ μου, είναι σαχλαμάρες. Για να μπει ένα τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, πάει να πει πως υπάρχει μια χαραμάδα για να εισβάλει… Πάει να πει πως κάτι έχει τελειώσει και δίνεται η ευκαιρία να μπει στη μέση ένας τρίτος ή μία τρίτη. Κάναμε παρέα με την Αλίκη και μετά την ταινία μαζί μας ήταν και η αγαπημένη φίλη Σμάρω Στεφανίδου” είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Πηγή: Realnews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03