search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:53
MENU CLOSE

Συνεχίζεται η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων

19.01.2012 06:56
Συνεχίζεται η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων - Media

Συνεχίζεται και την Πέμπτη η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων, μετά από απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνήλθε την Τρίτη.

Συνεχίζεται και την Πέμπτη η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων, μετά από απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνήλθε την Τρίτη.

Αναλυτικότερα, η συντονιστική επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη διήμερη παράταση της πανελλαδικής αποχής για την Τετάρτη και Πέμπτη, 18 και 19 Ιανουαρίου, εν όψει της ψήφισης στην Βουλή του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών και ειδικά των διατάξεων του άρθρου 6 που αφορούν στην ίδρυση και λειτουργία υποκαταστημάτων δικηγορικών εταιριών, σε συνδυασμό προς τη θέσπιση του Κώδικα Διαφήμισης των Δικηγόρων.

Σε ανακοίνωσή της η συντονιστική επιτροπή εκφράζει την έντονη αντίθεσή της σε σειρά διατάξεων του σχεδίου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης «για τη δίκαιη δίκη και την αντιμετώπιση φαινομένων αρνησιδικίας» (επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης), καθώς επίσης και στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, «το οποίο – όντας πιστό σε λογικές “μνημονιακές” και άκρως αντιαναπτυξιακές – επιτείνει τα οικονομικά αδιέξοδα των πολιτών, προσθέτοντας αδιακρίτως πρωτόγνωρα οικονομικά βάρη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:46