search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:41
MENU CLOSE

Νέο ενδιαφέρον για την Ελλάδα από γερμανικές εταιρείες

20.08.2018 07:49
«Πακέτο» συντάξεις - αφορολόγητο - Σε τι ποντάρει η κυβέρνηση  - Media

 

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Ένωση Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI), η Ελλάδα θα γίνει και πάλι μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά για τις γερμανικές εταιρείες μετά το τέλος του προγράμματος διάσωσης, γράφει η εφημερίδα Die Welt. “Το καλό τέλος των ευρωπαϊκών προγραμμάτων βοήθειας είναι ένα θετικό μήνυμα για την ίδια την Ελλάδα και την ΕΕ στο σύνολό της”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της BDI Γιοάχιμ Λανγκ στη “Rheinische Post”.

Χάρη στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, η Ελλάδα μπορεί και πάλι να σταθεί στα πόδια της μετά από οκτώ χρόνια, σημειώνει η Die Welt.

Αυτό είναι δυνατό για πρώτη φορά από το 2010, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο.

Τα μέτρα πρέπει να αποτελέσουν τη βάση για υγιή και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, πρόσθεσε ο Σεντένο. Η οικονομία ανανεώνεται ξανά, υπάρχει πλεόνασμα στον προϋπολογισμό και στο εμπόριο και η ανεργία μειώνεται επίσης, τονίζει η γερμανική εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39