28/02/2020 03:23:27

Γαβρόγλου: Ανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης Μπουλούτα

Συνάντηση Κ. Γαβρόγλου με μαθητές - Media

 

Το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης της εκπαιδευτικού, Φώφης Μπουλούτα αποφάσισε σήμερα, Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.

Την απόφαση αυτή έλαβε ο κ. Γαβρόγλου έπειτα από συνάντηση που είχε νωρίτερα με το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ. Σύμφωνα με το υπουργείο, ο υπουργός ζήτησε από τους νομικούς του συμβούλους να υποβάλουν άμεσα πόρισμα μετά τη μελέτη όλων των στοιχείων -- δηλαδή των πρακτικών του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των εγγράφων που κατέθεσε η ΟΙΕΛΕ και των στοιχείων από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας.

Σημειώνεται ότι το άνοιγμα του φακέλου είχε ζητήσει η ΟΙΕΛΕ. Η υπόθεση αφορά καταγγελίες για απόλυση της εκπαιδευτικού από το Κολλέγιο Αθηνών, μετά από ένα περιστατικό μηδενισμού κόλλας του υιού του πρώην πρωθυπουργού Α. Σαμαρά λόγω αντιγραφής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.