search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:57
MENU CLOSE

Γαβρόγλου: Ανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης Μπουλούτα

20.08.2018 10:57
Συνάντηση Κ. Γαβρόγλου με μαθητές - Media

 

Το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης της εκπαιδευτικού, Φώφης Μπουλούτα αποφάσισε σήμερα, Δευτέρα, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.

Την απόφαση αυτή έλαβε ο κ. Γαβρόγλου έπειτα από συνάντηση που είχε νωρίτερα με το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ. Σύμφωνα με το υπουργείο, ο υπουργός ζήτησε από τους νομικούς του συμβούλους να υποβάλουν άμεσα πόρισμα μετά τη μελέτη όλων των στοιχείων — δηλαδή των πρακτικών του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των εγγράφων που κατέθεσε η ΟΙΕΛΕ και των στοιχείων από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας.

Σημειώνεται ότι το άνοιγμα του φακέλου είχε ζητήσει η ΟΙΕΛΕ. Η υπόθεση αφορά καταγγελίες για απόλυση της εκπαιδευτικού από το Κολλέγιο Αθηνών, μετά από ένα περιστατικό μηδενισμού κόλλας του υιού του πρώην πρωθυπουργού Α. Σαμαρά λόγω αντιγραφής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:55