15/12/2018 03:12:41

Εκτός προγράμματος; Άκαρπη η συνάντηση Γιώργου Λιάγκα – Τζώρτζη Ποφάντη

Εκτός προγράμματος; Άκαρπη η συνάντηση Γιώργου Λιάγκα – Τζώρτζη Ποφάντη - Media

 

Μπορεί ο Αύγουστος να οδεύει προς το τέλος του, ο ΑΝΤ1, όμως, δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για τα ονόματα που θα συνθέσουν την ομάδα της νέας σεζόν.

Ένα από τα πρόσωπα που εξακολουθούν να… αναμένουν στο ακουστικό τους είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μετά το τέλος του «Late Night» και τη χλιαρή συμμετοχή του στο «Dancing With The Stars» δεν έχει κλείσει κάτι νέο για τον Σεπτέμβριο.

Πληροφορίες της «Espresso» τον θέλουν να έχει πραγματοποιήσει συνάντηση με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Τζώρτζη Ποφάντη, στην Κέρκυρα.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε εκεί με το σκάφος του, ενώ ο Ποφάντης βρισκόταν για διακοπές στον τόπο καταγωγής του.

Οι μεταξύ τους συζητήσεις δεν οδήγησαν πουθενά σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ κι αυτό διότι ο νέος ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1 και διάδοχος του Γιάννη Λάτσιου δεν έχει αποφασίσει αν τελικά θα αξιοποιήσει τον Λιάγκα στο νέο πρόγραμμα.

Όπως φαίνεται, αν ο παρουσιαστής μείνει τελικά στο κανάλι του Αμαρουσίου, το νωρίτερο που θα τον δούμε είναι από τη νέα χρονιά.

 

Πηγή: dailymedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.