search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:23
MENU CLOSE

Μαυρισμένος o Μακρόν – 20 ημέρες διακοπές σε πύργο, με την Μπριζίτ (Photos)

20.08.2018 13:44
Μαυρισμένος o Μακρόν - 20 ημέρες διακοπές σε πύργο, με την Μπριζίτ (Photos) - Media

 

Από τις 3 Αυγούστου ήταν με τη σύζυγό του Μπριζίτ ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν στον πύργο Μπρεγκανσόν και τώρα ετοιμάζεται σιγά – σιγά να επιστρέψει στο Παρίσι.

Ο πύργος είναι η επίσημη θερινή κατοικία του εκάστοτε προέδρου της Δημοκρατίας και οι Μακρόν πέρασαν εκεί τις 15ήμερες από τις διακοπές τους.

Η πτώση της δημοφιλίας του στις δημοσκοπήσεις ανάγκασαν τον Μακρόν να συνεχίσει να δίνει την εικόνα ότι δραστηριοποιείται πολιτικά και διπλωματικά, ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Έτσι, στις 3 Αυγούστου συνάντησε την Τερέζα Μέι και συζήτησαν για το επερχόμενο Brexit και τις δύσκολες διαπραγματεύσεις μεταξύ Λονδίνου και ΕΕ, ενώ λίγες μέρες μετά, ο Μακρόν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Κολομβίας Ιβάν Ντουκ για να τον συγχαρεί και  με τον νοτιο-αφρικανό ομόλογό του σχετικά με την κατάσταση στο Κονγκό.

Επιπλέον, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ντόναλντ Τραμπ για την κατάσταση στη Συρία ενώ τηλεφώνησε και στον Βλαντιμίρ Πούτιν για την κράτηση του Ουκρανού σκηνοθέτη Oleg Sentsov.

Το ζεύγος Μακρόν πραγματοποίησε κοινή έξοδο δύο φορές από τον πύργο των διακοπών. Ο Εμανουέλ Μακρόν συνάντησε κατοίκους της περιοχής Βαρ και τράβηξαν φωτογραφίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, αξιοποίησε τις διακοπές του «για να διαβάσει, να περπατήσει, να κάνει ό,τι όλος ο κόσμος». «Μου κάνει καλό», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι προτιμά τη θάλασσα από τις πισίνιες: «Δεν μου αρέσουν οι πισίνες. Προτιμώ χίλιες φορές τη θάλασσα. Μην το πείτε πουθενά ότι κολυμπάω στη θάλασσα, θα με εντοπίσουν!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10