search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:30
MENU CLOSE

Συνεχίζονται οι έρευνες στου Φιλοπάππου: Για ένα κινητό έχασε τη ζωή του ο 25χρονος

21.08.2018 15:33
Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας του Νικόλα - Media

 

Για ένα κινητό τηλέφωνο φαίνεται να έχασε τη ζωή του ο 25χρονος στο Λόφο Φιλοπάππου, σύμφωνα με όσα δείχνουν τα στοιχεία.

Ειδικότερα, τρεις δράστες πλησίασαν τον 25χρονο και την 23χρονη φίλη του με σκοπό να τους ληστέψουν, συνεπλάκησαν και κατά την διάρκεια της πάλης, εκείνος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να έσπρωξαν τον 25χρονο. Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν το κινητό του, έτσι οι αρχές αναζητούν στίγμα της συσκευής του 25χρονου και της κοπέλας για να εντοπίσουν είτε τους δράστες είτε τους κλεπταποδόχους.

Δεδομένου  ότι οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο, η αστυνομία αναζητά στίγμα της συσκευής, τόσο του Νίκου όσο και της κοπέλας, προκειμένου να εντοπίστουν είτε οι ίδιοι οι δράστες είτε οι κλεπταποδόχοι.Ωστόσο, οι δράστες είτε πέταξαν είτε δεν ενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνα, πράγμα που δυσχεραίνει την αστυνομία στον εντοπισμό τους.

Οι αρχές αναζητούν πέντε υπόπτους οι οποίοι και αναζητούνται προκειμένου να προσαχθούν και να ανακριθούν σχετικά με την ληστεία και τον θάνατο του 25χρονου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:28