search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:01
MENU CLOSE

Οργή στην Άγκυρα για τα ταξιδιωτικά έγγραφα στον Τούρκο αξιωματικό – «Προστατεύετε τους εχθρούς μας»

22.08.2018 10:51
4029536.jpg

 

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ για παροχή ταξιδιωτικών εγγράφων σε έναν εκ των οκτώ αξιωματικών των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που κατέφυγαν στην Ελλάδα την επομένη του αποτυχημένου πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.

Ο Ομέρ Τσελίκ, σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο twitter, ανέφερε ότι «το Ανώτατο Δικαστήριο στην Ελλάδα αποφάσισε να παρέχει άσυλο σε αυτούς που κατέφυγαν στη χώρα μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου», κάνοντας λόγο για «μία σκανδαλώδη απόφαση που προστατεύει τους εχθρούς της Τουρκίας».

Ο Τσελίκ ανέφερε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα «να μάχεται εναντίον των συνωμοτών του πραξικοπήματος, όπως κάνουμε με την τρομοκρατία».

«Ο αγώνας ενάντια στους πραξικοπηματίες είναι ανάλογος με αυτόν κατά των τρομοκρατών. Οι δικαστικές αποφάσεις για την προστασία τους σημαίνει ότι στηρίζουν το πραξικόπημα. Ξεκάθαρα η ελληνική Δικαιοσύνη πήρε το μέρος των εχθρών μας και των συνωμοτών. Αυτή είναι μία πολύ χειρότερη στάση από ό,τι να υποστήριζαν τρομοκράτες», τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:01