search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Μαρία Μπακοδήμου: Αλλάζουν τα δεδομένα στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

22.08.2018 12:14
Μαρία Μπακοδήμου: Αλλάζουν τα δεδομένα στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ - Media

 

Με… ανεξέλεγκτη ταχύτητα τρέχει αυτή την εποχή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ! Η brand-new τηλεοπτική σεζόν έχει αρχίσει να πλησιάζει επικίνδυνα, με αποτέλεσμα όλα τα στελέχη των καναλιών να βρίσκονται νυχθημερόν σε συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις. Αυτή την εποχή, αναμφισβήτητα, κορυφώνεται ο σχεδιασμός και το στήσιμο των νέων προγραμμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε και πολλές… εκπλήξεις οι οποίες  αλλάζουν όλα τα δεδομένα.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού,  η Μαρία Μπακοδήμου αποχωρεί από την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»! 

Αν και είχε «κλειδώσει» πως η Μαρία θα ήταν και φέτος κανονικότατα στην επιτροπή του δεύτερου κύκλου επεισοδίων μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη, τελικά όλα αλλάζουν.

Όχι, η Μαρία δυστυχώς δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα καινούργια επεισόδια! Κι αυτό γιατί αποφασίστηκε το «Power of Love» να έρθει στους δέκτες μας φέτος νωρίτερα απ ΄ότι αρχικά είχε σχεδιαστεί.

Αποφασίστηκε το «Power of Love» να μην βγει στον αέρα από Φλεβάρη, αλλά από Οκτώβρη, πράγμα που σημαίνει, πως η γνωστή παρουσιάστρια, δεν μπορεί ταυτόχρονα να βρίσκεται και στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αλλά και στο «Power of Love».

Η Μαρία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θ ΄αναζητήσει, λοιπόν, τα… μυστικά της αγάπης, με το κανάλι του Φαλήρου να βρίσκεται σε φάση αναζήτησης του τρίτου προσώπου της κριτικής επιτροπής για το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”.

Πηγή: tlife

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:34