search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:51
MENU CLOSE

Τήνος: Άνδρας έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα με το σκύλο του – Τους έσωσαν λιμενικοί (Photos-Video)

22.08.2018 18:22
Συναγερμός στον Σαρωνικό: Βλάβη σε ιστιοφόρο με δέκα επιβάτες - Media

 

Έπεσε 30χρονος άνδρας με τον σκύλο του στη θάλασσα από το πλοίο «Super Runner Ανδρος», λίγο πριν αυτό δέσει στο λμάνι της Τήνου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του iefimerida.gr.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές του λιμενικού που βρισκόντουσαν στο λιμάνι. Αρχικά το πλοίο έκανε τις κατάλληλες μανούβρες για να μην χτυπήσει τον άνδρα και τον σκύλο του, ενώ λιμενικός δίχως να το σκεφτεί έβγαλε τα παπούτσια του και βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει τον άνδρα.

Κολύμπησε μέχρι το σημείο που ήταν ο άνδρας και ο σκύλος, ενώ μία γυναίκα λιμενικός βούτηξε και αυτή μέσα για να πάει στο σημείο σωσίβιο.

Έτσι μαζί με ένα σχοινί και τη βοήθεια επιβατών που περίμεναν να επιβιβαστούν στο πλοίο, τράβηξαν τον άνδρα και τον σκύλο του μέχρι το λιμάνι.

Τελικά βγήκαν στην στεριά σώοι, ενώ αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον άνδρα που έδειχνε να είναι καλά στην υγεία του.

Μάλιστα, ο άνδρας μόλις βγήκε στην στεριά είπε στους λιμενικούς «Μόνο εκεί πάνω θέλω να με πάτε, δεν θέλω να πάω σε κανέναν άλλο οργανισμό», δείχνοντας την εκκλησία της Παναγίας της Τήνου.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29