search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:57
MENU CLOSE

Μεξικό: 725 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω σε πλεούμενο στον Ειρηνικό

23.08.2018 06:28
Μεξικό: 725 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω σε πλεούμενο στον Ειρηνικό - Media

 

Οι ένοπλες δυνάμεις του Μεξικού κατέσχεσαν 725 κιλά κοκαΐνης και συνέλαβαν τέσσερις άνδρες που επέβαιναν σε σκάφος που έπλεε στα ανοικτά των ακτών της νότιας Πολιτείας Γκερέρο στον Ειρηνικό Ωκεανό, ανακοίνωσαν οι αρχές την Τετάρτη.

Σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε, το υπουργείο Ναυτικού ανέφερε ότι Πεζοναύτες προέβησαν στις συλλήψεις αφού αεροσκάφος εντόπισε το πλεούμενο 40 ναυτικά μίλια (45 χιλιόμετρα) νοτιοανατολικά του Γκερέρο.

Στην επιχείρηση για την αναχαίτιση του πλεούμενου αυτού συμμετείχαν επτά πλοία και δύο αεροσκάφη. Οι στρατιωτικοί εντόπισαν πάνω στο σκάφος 599 πακέτα με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 725 κιλών.

Οι μεξικανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν εντείνει τα τελευταία χρόνια τις επιχειρήσεις αναγνώρισης και επιτήρησης των ακτών της χώρας στον Ειρηνικό στο πλαίσιο των προσπαθειών για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:57