search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μάτι – «Σόου με την κομματική κάμερα του ΣΚΑΪ», λέει το Μαξίμου

23.08.2018 09:54
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μάτι - «Σόου με την κομματική κάμερα του ΣΚΑΪ», λέει το Μαξίμου - Media

 

Στο Μάτι βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Πέμπτης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά το Μάτι προκειμένου να ενημερωθεί για το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στην πληγείσα περιοχή από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Ενημερώθηκε από τον αντιδήμαρχο Ραφήνας για τα προβλήματα σχετικά με τις αποζημιώσεις των πληγέντων, τις ποσότητες αμιάντου αλλά και τις διαδικασίες καθαρισμού της περιοχής.

Μια μέρα πριν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το μέγεθος της καταστροφής και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, πλέον, οι κάτοικοι καθημερινά.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται την περιοχή. Η πρώτη ήταν στις 26 Ιουλίου, τρεις ημέρες δηλαδή μετά την πυρκαγιά.

 

«Το τελευταίο καταφύγιο της ΝΔ, η προσπάθεια εξαγωγής πολιτικής υπεραξίας από την επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας, αποδεικνύεται κι αυτή μάταια» σημειώνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται: «Την ίδια ώρα που ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε τη συνήθη καθημερινή παρουσία του στο Μάτι, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη, και μόνο με τη “κομματική” κάμερα του ΣΚΑΙ, προφανώς για να μη τους ξεφύγει κανένα πλάνο από κατοίκους που δηλώνουν ικανοποίηση για την καθημερινή παρουσία της κυβέρνησης και την ταχεία υλοποίηση μέτρων φροντίδας στους πληγέντες.

Το τελευταίο καταφύγιο της ΝΔ, η προσπάθεια εξαγωγής πολιτικής υπεραξίας από την επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας, αποδεικνύεται κι αυτή μάταια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19