search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:05
MENU CLOSE

Εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο του Time: Ρίχνει τον Τραμπ στα… βαθιά (Photos-Video)

23.08.2018 15:28
Εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο του Time: Ρίχνει τον Τραμπ στα… βαθιά (Photos-Video) - Media

 

Με ένα εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί το περιοδικό Time δια χειρός του Τιμ Ο’ Μπράιεν, του καλλιτέχνη που «υπογράφει» τα εξώφυλλα του γνωστού περιοδικού εδώ και σχεδόν 30 χρόνια.

Πρόκειται για μια τριλογία του περιοδικού με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ. Το τελευταίο εξώφυλλο δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο να επιπλέει με δυσκολία πάνω από το νερό, που έχει καλύψει όλο το Οβάλ Γραφείο, και πάνω στο εξώφυλλο αναγράφεται η φράση «Στα βαθιά».

Η τριλογία… Τραμπ

Το πρώτο εξώφυλλο της τριλογίας ήταν εκείνο της έκδοσης της 27ης Φεβρουαρίου. Μια καταιγίδα σάρωνε το γραφείο του νέου – τότε – προέδρου των ΗΠΑ.

Στο δεύτερο μέρος της τριλογίας, στις 23 Απριλίου 2018, ο Τραμπ φορούσε πάλι την κόκκινη γραβάτα του μετά την επιδρομή στο γραφείο του Κόεν. Αυτή τη φορά, φουρτουνιασμένη θάλασσα τον είχε καλύψει ως τη μέση.

Τέλος, στο εξώφυλλο της έκδοσης για την 3η Σεπτεμβρίου 2018, ο Τραμπ παλεύει να κρατήσει το κεφάλι του έξω από το νερό, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του Κόεν, την οποία γνώριζε όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξη στο Fox News.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:01