search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:18
MENU CLOSE

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Σαλαμίνα

23.08.2018 19:51
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά σε βιοτεχνία κεριών στον Ταύρο - Media

 

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα στην περιοχή Κανάκια Σαλαμίνας. Η φωτιά ξεκίνησε από σκουπίδια και επεκτάθηκε σε αγροτοδασική έκταση αλλά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Στην κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος 9 οχήματα με 20 πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο.

Συνολικά 54 μέλη (38 ανήλικα, 16 ενήλικα) του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) εκκένωσαν προληπτικά και με ασφάλεια τον χώρο της κατασκήνωσης που πραγματοποιούσαν στα Κανάκια Σαλαμίνας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Σώμα Ελλήων Προσκόπων, τα μέλη του ΣΕΠ μεταφέρθηκαν με πούλμαν στο Δημοτικό Σχολείο Αιαντείου όπου και θα διανυκτερεύσουν και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Οι γονείς των παιδιών έχουν πλήρη ενημέρωση από τους Αρχηγούς.

Το ΣΕΠ ευχαρίστησε τον Δήμο Σαλαμίνας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση υποστήριξη και την μεταφορά των μελών του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:18