search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:37
MENU CLOSE

Στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας ο Προκόπης Παυλόπουλος

24.08.2018 06:24
Στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας ο Προκόπης Παυλόπουλος  - Media

 

Στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου, Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα φτάσει στην Ιερά Μονή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στις 9.30 και θα υπάρξει υποδοχή από τις τοπικές αρχές. Λίγο μετά τις 11.00 ο κ. Παυλόπουλος θα βρεθεί στο Μέγα Δένδρο Θέρμου όπου θα πραγματοποιηθεί δέηση στο χώρο όπου γεννήθηκε ο Άγιος Κοσμάς. Αμέσως μετά θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμου, όπου υπάρχει έκθεση φωτογραφίας.

Λίγο πριν από τις 12.00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει έκθεση ζωγραφικής του Ε. Ρεντζή στο Δημαρχείο Θέρμου. Στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής του Χρυσού Μεταλλίου του Δήμου Θέρμου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας από το δήμαρχο Σπ. Κωνσταντάρα και λίγο αργότερα (13.15) ο δήμαρχος θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του κ. Παυλόπουλου στο Πετροχώρι. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναχωρήσει λίγο πριν από τις 15.00.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15