search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:15
MENU CLOSE

Παπαδημούλης σε Sputnik: Δυναμικά στη νέα εποχή η ελληνική οικονομία – Οι κλάδοι που θα κυριαρχήσουν

24.08.2018 07:32
Ερώτηση Παπαδημούλη στην Κομισιόν για την καταγραφή ηχητικών μηνυμάτων χρηστών του Facebook - Media

 

H ελληνική οικονομία έχει μια ισχυρή δυναμική κι ένα ιδιαίτερα ικανό και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και, παρά την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες, η ανταγωνιστικότητα του ανθρώπινου δυναμικού παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, επισήμανε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σε δηλώσεις του στο ρωσικό δίκτυο «Sputnik», με την ευκαιρία της εξόδου της Ελλάδας από τα μνημόνια.

Όπως είπε, «ο εξωστρεφής χαρακτήρας του νέου αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας μπορεί να φέρει επενδύσεις σε διαφορετικούς τομείς και να οδηγήσει σε σημαντική αύξηση του ΑΕΠ». Επίσης τόνισε πως «ο τομέας του τουρισμού στην Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δυναμικούς παγκοσμίως, η ελληνική ναυτιλία έχει κυρίαρχο ρόλο στην παγκόσμια αγορά, ενώ ο αγροδιατροφικός τομέας, η ενέργεια, οι μεταφορές και οι start-up εταιρίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της οικονομίας τα επόμενα χρόνια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:15