search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:52
MENU CLOSE

Άγριος καβγάς Κύρτσου με Μίχαλο για τον ανασχηματισμό: «Χουντικός» – «Κνίτης»

24.08.2018 15:36
Άγριος καβγάς Κύρτσου με Μίχαλο για τον ανασχηματισμό: «Χουντικός» - «Κνίτης» - Media

 

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, με τον Κωνσταντίνο Μίχαλο για τα σενάρια που αφορούν στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τα σενάρια αυτά, τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο είναι του Κωνσταντίνου Μίχαλου, του Ευάγγελου Αντώναρου, της Κατερίνας Παπακώστα, του Γιάννη Ραγκούση κ.α.

Ο Γιώργος Κύρτσος σχολίασε τα σενάρια, γράφοντας στο Twitter: «Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Η Παπακώστα θέλει ξανά θέση υφυπουργού. Ο Μίχαλος έχει οικογενειακή υπουργική παράδοση (επί χούντας) Ο Ραγκούσης ξέχασε τις έλεγε για Τσίπρα, θυμήθηκε μεγαλεία με ΓΑΠ. Ρίχνουν ανάθεμα στα κόμματα που τους ανέδειξαν, μήπως τους προτιμήσει ο Τσίπρας».

Άμεση ήταν η απάντηση του Κ. Μίχαλου:

«Σε αντίθεση, ωστόσο, με τους σχολιαστές του τουίτερ (χωρίς καν mention στον «ενδιαφερόμενο»), εγώ δεν υπήρξα ποτέ γυρολόγος των κομμάτων και της πολιτικής…

Ήμουν, είμαι και θα είμαι υποστηρικτής και αγωνιστής της κοινωνικής δεξιάς. Σε αντίθεση με τους σχολιαστές του τουίτερ, δεν διένυσα όλο το φάσμα της πολιτικής για να βρεθώ από Κνίτης σε θέση όψιμου Νεοδημοκράτη. Καλό απόγευμα!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:51